„Apkabink mokyklą“ – Judumo savaitės iniciatyva mūsų mokykloje!

Kiekvienais metais rugsėjo 16–22 d. visoje Europoje minima Europos Komisijos inicijuota Judumo savaitė, kurios tikslas – skatinti tvarų judumą ir atkreipti dėmesį į fizinio aktyvumo svarbą kasdieniniame gyvenime. Prisidėdama prie šios prasmingos iniciatyvos, mūsų mokykla rugsėjo 17 d. surengė akciją „Apkabink mokyklą“, kurios metu visa mokyklos bendruomenė simboliškai pademonstravo vienybę, bendruomeniškumą ir judėjimo svarbą.

Rytą mokyklos kieme susirinko visi – nuo mažiausiųjų ikimokyklinukų iki vyriausiųjų klasių mokinių, mokytojai ir administracijos darbuotojai. Akcijos metu visi dalyviai kartu apeidami mokyklą tarsi apkabino ją vieningu žingsniu, primindami apie judėjimo svarbą mūsų sveikatai.

Mūsų mokyklos tikslas yra ne tik skatinti fizinį aktyvumą, bet ir stiprinti bendruomenės jausmą. Kiekvienas, prisijungęs prie šios akcijos, tapo svarbia mūsų bendruomenės dalimi. Mokyklos kiemas tą dieną virto susibūrimo vieta, kurioje dalijomės ne tik judėjimo džiaugsmu, bet ir bendravimu, šypsenomis bei nuoširdžiu palaikymu vieni kitiems.

Nuoširdžiai dėkojame visiems dalyvavusiems! Judėkime kartu ne tik Judumo savaitės metu, bet ir kiekvieną dieną – tai stiprina ne tik mūsų sveikatą, bet ir mokyklos bendruomenę!

Naujienos2024.09.18