1 klasės mokinių saugaus eismo edukacija Mostiškių daugiafunkciniame centre

Rugsėjo 11 dieną  mūsų mokyklos 1 klasės mokiniai dalyvavo edukacijoje Vilniaus rajono Mostiškių daugiafunkciniame centre, kur susipažino su saugaus eismo taisyklėmis. Edukaciją vedė Vilniaus rajono policijos komisariato bendruomenės pareigūnė Andželika Rakauskienė, kuri mažiesiems mokiniams aiškiai ir įtaigiai paaiškino, kaip svarbu saugiai elgtis kelyje.

Mokiniai sužinojo, kaip tinkamai naudotis pėsčiųjų perėjomis, kodėl būtina dėvėti atšvaitus tamsiu paros metu ir kaip svarbu būti budriems judriose gatvėse. Edukacijos pabaigoje mokiniai turėjo progą praktiškai išbandyti įgytas žinias – jie mokėsi pereiti kelią pagal saugaus eismo taisykles ir sprendė įvairias situacijas, kurios gali kilti kasdieniame gyvenime.

Dėkojame bendruomenės pareigūnei Andželikai Rakauskienei už nuoširdų darbą ir rūpestį mokant vaikus saugaus eismo taisyklių. Tikime, kad įgytos žinios ir praktiniai įgūdžiai padės mūsų mažiesiems mokiniams saugiai pasiekti mokyklą ir sugrįžti namo.

Rūpinimasis vaikų saugumu yra mūsų visų bendras tikslas, o tokios edukacijos yra puikus būdas užtikrinti, kad pirmokai žingsniuotų kelyje saugiai ir atsakingai.

Naujienos2024.09.11