Mokinių vasaros poilsio programa „Spindulėlis“ – antroji diena

Antroji mūsų  stovyklos „Spindulėlis“ diena buvo kupina įspūdžių ir mokymosi įkvepiančioje aplinkoje. Stovyklos dalyviai turėjo išskirtinę galimybę aplankyti Kauno zoologijos sodą ir apžiūrėti miesto senamiestį.

Edukacija zoologijos sode buvo pagrindine dienos programos dalis. Mokiniai turėjo galimybę savo akimis pamatyti daugybę gyvūnų rūšių. Edukacijos metu mokiniai sužinojo, kaip svarbu saugoti biologinę įvairovę, aptarėme grėsmes, su kuriomis susiduria gyvūnai jų natūraliose buveinėse, bei priemones, kurios yra taikomos jų apsaugai.

Tokio pobūdžio edukacija už mokyklos sienų yra neįkainojama. Būvimas gyvūnų apsuptyje, jų stebėjimas beveik natūraliomis sąlygomis – tai patirtys, kurias sunku pakeisti tradicinėmis pamokomis.

Aplankę zoologijos sodą, mokiniai išsiruošė pasivaikščioti po Kauno senamiestį. Vaizdingos gatvelės, istoriniai pastatai ir mūsų mokytojų pasakojamos įdomybės buvo puikus mūsų mokymosi dienos papildymas.

Nuoširdžiai norėtume padėkoti mūsų vadovams, kurie su įsitraukimu ir rūpesčiu lydėjo mokinius visos išvykos metu. Jūsų dėka, kelionė buvo saugi ir sklandi, o stovyklos dalyviai galėjo mėgautis kiekviena Kaune praleista akimirka.

Nepraleiskite tolimesnių mūsų stovyklos įspūdžių – mūsų laukia dar daug staigmenų ir nepamirštamų nuotykių!

Naujienos2024.06.13