Mokslo metų baigimo šventė pradinėse klasėse

Mokslo metai baigėsi, ir mes su pasididžiavimu bei džiaugsmu žvelgiame į mūsų mažiausiųjų mokinių pasiekimus. Tai buvo metai, kupini puikių mokymosi rezultatų, sporto pasiekimų ir nepamirštamų išvykų bei kelionių, kurios buvo neatsiejama mūsų mokinių ugdymo dalis. Jos praplėtė mūsų vaikų akiratį ir leido jiems pažinti pasaulį praktiškai.

Mokytojų pastangų ir teikiamos paramos dėka, mokiniai įgijo naujų įgūdžių ir žinių, kurios taps jų tolimesnio augimo pamatu. Kiekviena sėkmė, nesvarbu didelė ar maža, įrodo, kaip stipriai mūsų vaikai ir mokytojai stengiasi ir siekia tikslo.

Nuoširdžiai dėkojame mūsų mokytojams, kurie su dideliu atsidavimu ir aistra palaikė mokinius visus mokslo metus. Jūsų darbas ir pasiaukojimas yra neįkainojami ir prisideda prie mūsų mokinių sėkmių. Taip pat didelės padėkos nusipelno ir tėvai, kurie tikėjo mūsų įstaiga ir palaikė savo vaikus mokantis bei tobulėjant. Jūsų tikėjimas ir pasitikėjimas yra didžiausia mūsų motyvacija toliau dirbti ir tobulinti mūsų mokymo metodus.

Mieli mokiniai, prieš jus laukia pelnytos atostogos! Linkime jums daug džiaugsmingų akimirkų, nuostabių nuotykių ir saugaus poilsio. Pasikraukite jėgų, linksminkitės ir džiaukitės kiekviena diena. Grįžkite rugsėjį pilni energijos ir pasirengę naujiems iššūkiams, kuriuos atneš nauji mokslo metai.

Naujienos2024.06.11